Bonbons Den Bosch

Geniet van het leven

De allerlekkerste bonbons in Den Bosch, daarvoor gaat u naar Verszaak Paul Heemskerk. Zoekt u naar een leuk en lekker cadeautje? Iets lekkers om aan uw gasten te serveren tijdens een feestelijke aangelegenheid? Of wilt u gewoon uzelf eens verwennen? Met een assortiment van meer dan 40 verschillende bonbons vindt u bij Verszaak Paul Heemskerk in Den Bosch ongetwijfeld wat u nodig heeft.

Heerlijke bonbons én meer in onze Verszaak in Den Bosch

U kunt bij Verszaak Paul Heemskerk in Den Bosch terecht voor een doosje heerlijke bonbons, maar ook voor nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van luxe truffels met een speciale crème frâiche vulling? Of van een zeebanket? Als er een seizoensfeest in aantocht is, hebben we als aanvulling op ons normale assortiment ook nog allerlei speciale lekkernijen. Wist u dat u bij Verszaak Paul Heemskerk ook terecht kunt voor allerlei kazen, wijnen, gebak, noten en belegde broodjes? Al onze producten zijn 100% vers en heerlijk van smaak.

Geniet van het leven

Kom langs bij onze winkel

Wilt u genieten van de allerlekkerste bonbons? Of van één van onze andere verse producten? Loop dan eens binnen bij onze Verszaak aan de Pettelaarseweg in Den Bosch. Voor meer informatie over onze bonbons of andere versproducten belt u naar 073-6139980. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?