Bakker Den Bosch

Heerlijke broodjes

Dagvers brood van de warme bakker, dat is wat u kunt verwachten van Verszaak Paul Heemskerk in Den Bosch. U kunt bij ons terecht voor heerlijke belegde broodjes, vers voor u gemaakt. En heeft u wat te vieren? Dan bent u ook voor een lekker gebakje bij ons aan het juiste adres. Komt u binnenkort naar de bakker bij Verszaak Paul Heemskerk?

Luxe broodjes, vers van de bakker in Den Bosch

Ontvangt u gasten en wilt u ze iets bijzonders serveren? Is er een speciale gelegenheid waarvoor u eens extra wilt uitpakken tijdens de lunch? Of wilt u tijdens uw lunchpauze gewoon eens wat specialers dan saaie boterhammen? Kies dan voor de belegde broodjes van Verszaak Paul Heemskerk. Al onze belegde broodjes komen ’s morgens vers binnen vanuit de bakker in Den Bosch. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van een overheerlijke smaak.

Een lekker gebakje voor elke gelegenheid

Een feestelijke gelegenheid is pas echt compleet als er gebak aanwezig is. Bent u binnenkort jarig? Heeft u een jubileum op het werk? Bent u ergens voor geslaagd? Wat uw reden tot een feestje ook is, het gebak van onze bakker in Den Bosch doet het altijd goed. Van verschillende losse gebakjes tot complete taarten, bij ons vindt u het allemaal.

Plaats alvast een bestelling

Komt u binnenkort naar Verszaak Paul Heemskerk om onze smakelijke belegde broodjes of gebakjes te proeven? De deuren van onze zaak aan de Pettelaarseweg in ’s-Hertogenbosch staan wagenwijd voor u open. Door van tevoren even te bellen naar 073-6139980 en een bestelling te plaatsen, liggen uw broodjes of gebakjes al voor u klaar als u bij ons binnenwandelt. Wilt u iets weten over onze producten of mogelijkheden? Ook dan kunt u natuurlijk gewoon even bellen.