Belegde broodjes Den Bosch

Heerlijke broodjes

Voor het bestellen van de lekkerste belegde broodjes in Den Bosch gaat u naar Verszaak Paul Heemskerk. Bij ons kunt u terecht voor een grote diversiteit aan verschillende belegde broodjes. Wat uw smaak ook is, bij ons vindt u altijd een lekker broodje.

Luxe of juist simpele belegde broodjes bestellen in Den Bosch

Bij Versspeciaalzaak Paul Heemskerk kunt u het zo luxe of simpel maken als u zelf wil. Van broodjes met eisalade of bieslook roomkaas tot aan broodjes caprese of met carpaccio en pesto: u bestelt het in een handomdraai bij Paul Heemskerk. Bekijk op uw gemak eens onze bestellijst om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Welke broodjes gaat u bestellen?

Afhalen of bezorgen?

Bij het bestellen van de belegde broodjes van Paul Heemskerk in Den Bosch kunt u kiezen uit twee opties, namelijk afhalen en bezorgen. Komt u gezellig langs in onze Verszaak of laat u de broodjes liever thuis of op kantoor bezorgen? Bestellingen vanaf €25,- bezorgen wij gratis op de Pettelaarseweg in Den Bosch. Wilt u de broodjes ergens anders laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor wel even contact met ons op.

Heerlijke broodjes

Ook belegde broodjes bestellen bij Verszaak Paul Heemskerk?

Weet u wat onze broodjes zo lekker maakt? Elke dag weer komen de broodjes vers binnen vanuit de lokale warme bakker. Zegt u nu zelf, brood is op zijn lekkerst als het vers is. Wilt u onze belegde broodjes ook eens proberen? Geef dan uw bestelling door vóór 10.30 uur. Dit kan via het online formulier, per mail of door te bellen naar 073-6139980. Ook voor eventuele vragen kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen.